Att e-handla hos oss

Guide – så här e-handlar du på Kvickotek.com

Har du funderat på att e-handla på Kvickotek.com men känner dig lite osäker på hur det fungerar?  Just nu är det många som e-handlar hos oss för första gången. Att handla online är speciellt bra för dig som tillhör en riskgrupp. 

Att handla på Kvickotek.com är tryggt och säkert. Vi har samma varor som i de vanliga apoteken. De flesta mediciner kan levereras hem till dörren eller till ditt närmaste Postnord-ombud. Du väljer själv vilket sätt som passar bäst. 

Vi hoppas att den här textguiden är till hjälp när du handlar online på Kvickotek.com. Om du undrar över någonting annat hittar du svar på de vanligaste frågorna här. Det går självklart också bra att kontakta oss via telefon eller mail istället, det kan du göra här.

Steg för steg

Sök och hitta det du behöver idag?

Passa gärna på att handla värktabletter, en hudkräm, vitaminer eller annat du vill ha hemma. Testa att söka efter produkter i sökfältet eller gå via kategorimenyn för att hitta det du vill ha.

Lägg sedan till de produkter du vill ha i din kundkorg.

Gå vidare till kassan

När du har lagt till de  produkter som du behöver i varukorgen, så är det dags att gå vidare till kassan. Du kommer dit genom att klicka på korg-symbolen i det övre högra hörnet och sedan på knappen Till kassan

Är det något mer du behöver?

Kommer du på att det är något mer du behöver så är det bara att gå tillbaka till butiken och lägga till. De tidigare produkterna ligger kvar i din kundkorg. 

Hur vill du få ditt paket levererat?

Därefter är det dags att välja hur du vill få hem dina varor. Fyll i postnumret dit du vill ha leveransen för att se vilka alternativ som finns för dig. Klicka på det leveranssätt som passar dig bäst och rulla sen vidare nedåt.

Vart ska paketet skickas?

Nu är du på avsnittet Betalning & leveransuppgifter. Här fyller du i dina personuppgifter. 

Kontrollera noga att uppgifterna är helt korrekta innan du går vidare till betalning.

Hur vill du betala?

Under avsnittet Betalsätt klickar du på det sätt du vill betala, det finns flera valmöjligheter.  Du kan välja kortbetalning eller Swish.

När du har valt betalsätt klickar du på knappen Slutför köp. 

Nu kan du få frågan om att godkänna betalningen via BankID (beroende på din bank och valt betalsätt). 

Beställningen är klar – vad händer nu?

Orderbekräftelse på e-post

Håll utkik i din mail – du får snart en bekräftelse på att ditt köp har registrerats. Bekräftelsen kommer till den e-postadress du angav i kassan tidigare. 

Om du inte har fått orderbekräftelsen inom 30 minuter, så kan du kolla om den ligger i mailens skräpkorg.

Leveransbekräftelse på e-post

När vi har packat och skickat iväg ditt paket får du ett nytt mail som bekräftar detta.

Hämta ut paketet

Om du har valt hemleverans kommer du att få ett SMS till din mobil från fraktbolaget med mer information om leveransen.

Om du har valt att hämta ut paketet hos ett ombud, eller om paketet är för stort för din brevlåda, så kommer du att få ett SMS-meddelande så fort paketet är redo att hämtas ut. Glöm inte att ta med din legitimation!

Det går även bra att be någon annan att hämta ut ditt paket. Då behöver denne ha med sig både sin egen och din legitimation. 

Hjälp via telefon  

Vi hoppas att dessa steg var till hjälp! 

Har du frågor som rör din beställning eller någonting annat så går det alltid bra att kontakta vår kundkontakt på: Telefon 0761-978-777 (öppet vardagar 8-18), Eller via epost order@kvickotek.com

Translate »

Main Menu